Zuid-Limburg Bereikbaar en E-PACT: slimme aanpak voor inzet elektrische personen- en bestelwagens

Kennis is vooruitgang, zeker bij verduurzaming van het wagenpark

Veel bedrijven in Limburg - en in de rest van het land - hebben een wagenpark dat zowel uit personenwagens als kleine en grote busjes bestaat. Beide zijn anno 2021 goed te verduurzamen, tegen veelal lagere kosten dan vervanging door opnieuw brandstofvoertuigen. De crux: kijk niet naar aanschafwaarde alleen, maar vooral naar je gebruikskosten over de gehele looptijd.

In dit webinar van Zuid-Limburg Bereikbaar wordt een en ander uiteen gezet. Hierin zit waardevolle informatie voor ondernemers, wagenparkbeheerders en directie.

Met de EV & Laadinfra Scan die via stichting E-PACT kan worden betrokken, krijgen ondernemingen het enige juiste inzicht wat zij wensen: realistische cijfers die gebaseerd zijn op de daadwerkelijke situatie binnen het bedrijf en praktische handvatten om direct aan de slag te kunnen.

Neem contact op met E-PACT...

...om in 2021 nog te kunnen profiteren van subsidie door de provincie Limburg, verleend op het inzetten van de EV & Laadinfra Scan bij bedrijven met een Limburgse vestiging.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.