Uitnodiging Ronde Tafel elektrificatie wagenpark - Noord-Brabant

 

Ronde Tafel elektrificatie wagenpark

Hoe breng je versnelling aan in de elektrificatie van jouw wagenpark?

 

>>Meld je direct aan via BMN 

Dat we afstevenen op een toekomst waarbij het overgrote deel van onze mobiliteit elektrisch is, lijkt steeds realistischer. Onze overheid draait aan tal van knoppen om deze transitie te faciliteren en af te dwingen. Of het nu gaat om de wet die werkgevers vanaf 2023 verplicht de CO₂-uitstoot van zakelijke reizen te registreren, of om de zero-emissiezones in steden voor grijs kenteken-voertuigen per 2025. De urgentie is duidelijk: onze wagenparken moeten in rap tempo elektrificeren.

Hoe pak je dit aan als werkgever? Los je deze uitdaging op met een paar extra laadpalen? En kan jouw aansluiting op het energienet deze extra capaciteitsbehoefte aan?

Met als centrale case Scholt Energy organiseren wij een rondetafelsessie over het thema elektrificatie in mobiliteit. Deze Ronde Tafel gaat in op een aantal actuele thema’s rondom elektrificatie met als zwaartepunt de uitdagingen rondom laden:

  • Welke ingrepen kun je doen om jouw laadinfrastructuur toekomstbestendig te maken?
  • Welke rol kunnen zonnepanelen en accu’s spelen om netcongestie te voorkomen?
  • Wat kun je doen, met behulp van slim laden, om piekbelastingen te voorkomen?
  • Welk beleid hanteer je met betrekking tot laden, waar en wanneer mag dat?
  • Hoe ga je om met thuisladen in relatie tot de stijgende energietarieven?
  • Hoe neem je jouw medewerkers mee in deze transitie?
  • En niet onbelangrijk, wat is de TCO?

Ga het gesprek aan met ervaren experts

Tijdens deze Ronde Tafel bespreken ervaringsdeskundigen Sander Drissen (Scholt Energy) en René Bastiaans (Stichting E-PACT) de stappen die je kunt zetten op het gebied van elektrificatie. Laat je inspireren door experts en andere organisaties en deel je eigen ervaringen.

In een open gesprek geven we vorm aan de sessie door middel van praktijkervaringen en vraagstukken van deelnemers. Er is dan ook volop ruimte voor jouw vragen en specifieke uitdagingen. De Ronde Tafel staat onder leiding van gespreksleider Stijn van den Broek (communitymanager bij BMN: het Brabant Mobiliteitsnetwerk).

Iets voor jou?

De Ronde Tafel is speciaal voor organisaties met een ambitie op het gebied van elektrificatie. Organisaties die mogelijk nog zoekende zijn naar richting of kennis. De rondetafel is met name interessant voor managers en medewerkers met een rol in Fleet, Facilities, HR of bijvoorbeeld ICT en in ieder geval betrokken bij de ontwikkeling van mobiliteit en laadinfra.

>>Meld je aan via BMN 

(invulveld rechts in je scherm)

Programma

09.30 uur          Ontvangst bij Scholt Energy met een kop koffie/thee

10.00 uur          Start Ronde Tafel

12.00 uur          Einde Ronde Tafel en start facultatieve korte rondleiding Scholt Energy

12.30 uur          Einde programma

Neem gratis deel aan de Ronde Tafel

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Deze Ronde Tafel vindt plaats op locatie bij Scholt Energy in Valkenswaard. Mocht dit niet mogelijk zijn in verband met coronamaatregelen, dan maken we er een digitale Ronde Tafel van. Hierover informeren we je uiteraard tijdig. Wil je na de Ronde Tafel een volgende stap zetten? Maak dan gebruik van de EV & Laadinfra Scan, waarmee je advies op maat krijgt.

Initiatief en organisatie

Stichting E-PACT organiseert deze Ronde Tafel in samenwerking met het Brabant Mobiliteitsnetwerk en Scholt Energy (deelnemer aan de Brabant Rijdt Elektrisch-coalitie). Geen van betrokken partijen beoogd een commercieel doel.

Praktische info

Datum: woensdag 11 mei 2022

Tijd: 09:30-12:30 uur

Locatie: Scholt Energy

Adres: Parallelweg Oost 35, 5555 XA Valkenswaard

>>Meld je aan via BMN 

(invulveld rechts in je scherm)

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.