Volledige set E-PACT Kennisdocumenten voor bedrijven

5 praktische hoofdstukken voor bedrijven

 

 

Stevige uitdaging voor ondernemers

Er staat uw bedrijf een stevige uitdaging te wachten. Dat is er één die (meestal) niets te maken heeft met uw core business. Maar er zullen stappen ondernomen moeten worden, alle bestaande en aankomende overheidsmaatregelen dwingen uw bedrijf er nu en de nabije jaren toe: elektrificatie van uw wagenpark. Uiteraard kent u zelf ook andere redenen die de elektrificatie rechtvaardigen, zoals het kostenoogpunt en uw bijdrage aan de maatschappelijke opgave.

Om als bedrijf een bijdrage te leveren aan onze leefbare omgeving en een beter klimaat kunt u nu al stappen zetten. Maar hoe dan? De ontwikkelingen gaan heel snel, de kennis is niet gemakkelijk op te halen en welke kennis is betrouwbaar? Waar moet ik beginnen?

Praktisch document

Zowel de provincie Limburg als de provincie Noord-Brabant hebben stichting E-PACT de opdracht gegeven om – samen met het bedrijfsleven, als economisch vliegwiel – bedrijven bij te staan in die zoektocht naar de juiste informatie en de bij het bedrijf passende aanpak. Uit deze praktijk en aangevuld met jarenlange ervaring van o.a. ElaadNL, zijn de bijgaande vijf E-PACT Kennis documenten ontstaan. Een compleet en praktisch document dat in logische opbouw kennis deelt over de route van het verduurzamen van uw bedrijfswagenpark, met zowel personenauto’s als bestelvoertuigen.

Maatwerk in (bijna) elke situatie

Iedereen die bezig is met het vraagstuk, weet dat verduurzaming van een wagenpark maatwerk is. Een één op één kopie is zelden mogelijk. Maak er daarom een uitdaging van die uw bedrijf voorsprong en geld, een bijdrage aan de maatschappij opleveren en uw medewerkers meer rijplezier en nieuwe ervaringen en kennis bieden.

Lees, inspireer en zet een volgende stap. Neem bij vragen contact met ons op via onderstaande button.

>>Download de E-PACT Kennisdocumenten hier

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.