E-PACT Kennisdocument 1: Over elektrisch rijden en laden

Over elektrisch rijden en laden

Waar hebben we het in deze vrij nieuwe wereld eigenlijk allemaal over, wat houden begrippen in, wat is de status van de markt. We laten ze kort en goed uitgelegd de revue passeren.

Met name de ontwikkelingen gaan snel. Wat zijn de belangrijkste voor de komende jaren waar uw onderneming rekening mee moet houden.

En, een goede maar behapbare lijst met externe links. Van instanties en over rapporten waar u echt iets mee kunt.

Kortom, het ideale startpunt voor uw reis om de elektrificatie van het wagenpark en alles wat daarbij hoort goed aan te vliegen. 

Deel dit ook intern, binnen uw organisatie. Met directie, facilty, HR, communicatie. Uiteraard ook met wagenparkbeheer, als u daartoe niet zelf behoort. De start moet goed zijn, alle neuzen dezelfde kant op.

Lees daarom dit vrij korte hoofdstuk:

E-PACT Kennisdocumenten: Over elektrisch rijden en laden.

 

 

Stichting E-PACT wordt financieel ondersteund door de provincie Limburg in het project ‘Limburg rijdt elektrisch’,  de provincie Noord-Brabant in het project ‘Brabant rijdt elektrisch’ en Stichting ElaadNL.

Colofon

Februari 2022, opgesteld door Stichting E-PACT

De kennisdocumenten van Stichting E-PACT zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties die zich oriënteren op en werken aan de elektrificatie van een wagenpark.

Op dit moment zijn vijf kennisdocumenten beschikbaar:

1. Over elektrisch rijden en laden
2. Kiezen voor elektrisch
3. Financieel perspectief
4. Laadinfrastructuur
5. Slim laden en duurzame energie

De inhoud van dit kennisdocument is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De kennisdocumenten zijn bedoeld om de informatie over elektrisch rijden en laden toegankelijk te presenteren. E-PACT is niet verantwoordelijk voor eventuele inhoudelijke onjuistheden, druk- en zetfouten

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.