De hele organisatie elektrisch rijden: #hoedan?

 

Woensdag 11 mei: Ronde Tafel voor werkgevers

De hele organisatie elektrisch rijden: #hoedan?

Regels, regels, regels. Je zult er als organisatie iets mee moeten. Die regels sturen je hele vloot richting elektrisch. En dat is andere én nieuwe koek. Bovendien in de meeste gevallen verre van core business. En dan nu de uitdaging: hoe pas ik dat allemaal in? Wáár begin ik? 

We verklappen: deze Ronde Tafel gaat niet over regels. Wel over hoe je elektrificatie slim en verstandig aanpakt, geld ermee verdient en tevreden medewerkers houdt. En dat allemaal met als centraal punt: laden van elektrische auto’s.

Dat klinkt misschien gek, maar dat is het niet. En de toekomst is nu eenmaal elektrisch, dus beter nu beginnen dan straks stress. En zoals wij beweren, ook nog eens met meerdere positieve resultaten.

>>KOSTELOOS AANMELDEN 

Met als centrale case Scholt Energy organiseren wij een Ronde Tafel sessie over het thema elektrificatie in mobiliteit. Deze Ronde Tafel gaat in op een aantal actuele thema’s rondom elektrificatie met als zwaartepunt de uitdagingen rondom laden. 

We gaan het hebben over:

  • Voorkomen desinvesteringen! (laadinfrastructuur)
  • Gratis rijden? (zonnepanelen)
  • Voorkomen van hoge kosten en lange wachttijden (Slim Laden)
  • Alles op z’n tijd (beleid m.b.t. de invoer van elektrisch rijden)
  • Kosten besparen (wáár laden)
  • Tevreden medewerkers (de kern vertellen: vaak onbekend en positief)
  • Wat kost dat (Total Cost of Ownership)
  • Geen eenheidsworst (elke situatie is anders)

De Ronde Tafel is een onderling gesprek, met experts in deze wereld

Tijdens deze Ronde Tafel bespreken ervaringsdeskundigen Sander Drissen (Scholt Energy) en René Bastiaans (Stichting E-PACT) de stappen die je kunt zetten op het gebied van elektrificatie. Laat je inspireren door experts en andere organisaties en deel je eigen ervaringen.

In een open gesprek geven we vorm aan de sessie door middel van praktijkervaringen en vraagstukken van deelnemers. Er is dan ook volop ruimte voor jouw vragen en specifieke uitdagingen. De Ronde Tafel staat onder leiding van gespreksleider Stijn van den Broek (communitymanager van het Brabant Mobiliteitsnetwerk).

 

>>KOSTELOOS AANMELDEN 

 

Zeker iets voor jou

De Ronde Tafel is speciaal voor organisaties met een ambitie op het gebied van elektrificatie. Organisaties die mogelijk nog zoekende zijn naar richting of kennis. De Ronde Tafel is met name interessant voor managers en medewerkers met een rol in Directie, Fleet, Facilities, HR of bijvoorbeeld ICT en in ieder geval betrokken bij de ontwikkeling van mobiliteit en laadinfra.

Programma

09.30 uur          Ontvangst bij Scholt Energy met een kop koffie/thee
10.00 uur          Start Ronde Tafel
12.00 uur          Einde Ronde Tafel en start facultatieve korte rondleiding Scholt Energy
12.30 uur          Einde programma

Neem kosteloos deel aan de Ronde Tafel

Deelname is kosteloos en vrijblijvend door een subsidie van de provincie Noord-Brabant. Het door de provincie gefinancierde project Brabant Rijdt Elektrisch wil ondernemers in Noord-Brabant bijstaan in de versnelling van hun verduurzaming via het wagenpark.

Deze Ronde Tafel vindt plaats op locatie bij Scholt Energy in Valkenswaard. Wil je na de Ronde Tafel een volgende stap zetten? Maak dan gebruik van de EV & Laadinfra Scan, waarmee je advies op maat krijgt.

Initiatief en organisatie

Stichting E-PACT organiseert deze Ronde Tafel in samenwerking met het Brabant Mobiliteitsnetwerk en Scholt Energy (deelnemer aan de Brabant Rijdt Elektrisch-coalitie). Geen van betrokken partijen beoogd een commercieel doel.

Praktische info

Datum:    woensdag 11 mei 2022
Tijd:         09:30-12:30 uur
Locatie:   Scholt Energy
Adres:     Parallelweg Oost 35, 5555 XA Valkenswaard

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.