Kennis Consortium

Stichting E-PACT staat voor het ontsluiten en combineren van specialistische kennis op vele noodzakelijke deelgebieden bij de elektrificatie van wagenparken. We willen dit in vier jaar smeden tot de slimste aanpak voor verduurzaming van Nederland via de combinatie energie-mobiliteit-vastgoed.

Hiervoor is state-of-the-art kennis noodzaak. Via onze regionale partners en het E-PACT Kennis Consortium wordt dit geborgd voor uw organisatie.

Dit Kennis Consortium wordt gevormd door top consultants die al jarenlang (inter)nationaal actief zijn in de top van overheden en bedrijfsleven, met als enige aandachtspunt: duurzame energie en duurzaam vervoer. Regionale partners zorgen voor steun en toegang tot regelingen en kennis. Versnelling van uw proces, kennis voor en versnelling van implementatie staan voorop. Daarmee wordt overgaan op elektrisch rijden in uw onderneming bespoedigd en worden desinvesteringen zo veel mogelijk voorkomen.

Tot het E-PACT Kennis Consortium behoren nu:

 


Meer over stichting E-PACT

Wilt u meer informatie over de EV & Laadinfra Scan?

Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.