Chase Officer

Vraagbaak en aanjager

E-PACT doet onderzoek op de data en de inzichten die ontstaan via uw verduurzamingstraject. Uw traject zelf wordt begeleid door het E-PACT Kennis Consortium.

De Chase Officer die u via E-PACT kunt inzetten is een onafhankelijk, kritische vraagbaak, kennisleverancier en inspirator voor het projectteam van het bedrijf dat met stichting E-PACT in de praktijk de vloot gaat verduurzamen. Hij of zij verzorgt daarnaast de intelligence naar onze organisatie ten gunste van de versnelling van dit landelijke proces dat E-PACT organiseert. De Chase Officer is niet werkzaam voor E-PACT, maar komt uit het Kennis Consortium.

Tevens zorgt de Chase Officer voor terugkoppeling naar de objectiverende wetenschap. Dit ten behoeve van het opstellen van het Nationaal Stappenplan Verduurzaming Wagenparken - een cadeau aan de BV Nederland - van E-PACT en alle partnerbedrijven die met E-PACT deze ontwikkeling in gaan. Door het geleerde van elk traject bij elke onderneming terug te koppelen aan collega's, profiteren alle bedrijven die partner zijn bij E-PACT: het built-in learning process.

Werkwijze

De Chase Officer gesprekspartner van de Raad van Bestuur of directie en de betrokken stafmanagers of -directeuren. Hij of zij jaagt de interne ontwikkeling van elektrificatie van de vloot aan.

De aanpak bouwt op en speelt zich in verschillende fases af. Doelstelling is altijd: volledig verduurzamen van de vloot, alle aanpalende bedrijfsonderdelen betrekken en er voor zorgen dat de vloot op duurzame energie rijdt. Dit kan niet zonder de gebouwen erbij te betrekken, immers, de laadpaal staat aan het gebouw gekoppeld, net als de zonnepanelen op het dak.

De impact gaat ver voorbij wagenparkbeheer alleen. Raad van Bestuur, HR, ICT, inkoop, facility, communicatie, legal, de CAO... Alles wat u tegenkomt is nieuw, al het gekende kan vrijwel overboord. Vele testimonials tonen dit aan. De spin in dit nieuwe web is uw eigen Chase Officer.

Hiervoor is samenwerking met gedegen marktpartijen noodzakelijk. E-PACT helpt u met aanjagen en onderzoeken, marktpartijen helpen u met inventariseren, adviseren en implementeren.

Met de markt

Na awareness in alle afdelingen en de bepaalde meerjarenstrategie, dienen diverse scans voor het optimaliseren van inzicht in de specifieke situatie van uw bedrijf, uw vestigingen en uw positie in netaansluitingen, gebouwenergiebeheer, welke wagens passen op uw mobiliteitsbehoefte, duurzame energie behoefte en wensen van medewerkers. Via de Chase Officer heeft u toegang tot informatie uit het E-PACT Kennis Consortium. Een waardevolle toegang tot markt en diepgaande kennis.

Wetenschappelijk onderzoek: Nationaal Stappenplan Verduurzaming Wagenparken

De Chase Officer leert natuurlijk zelf ook van alle trajecten onder zijn hoede, dat versnelt het proces bij uw onderneming. Bovendien leert hij ook van zijn collega's, die elkaar wekelijks ontmoeten en samenwerken. Door deze samenwerking in het werkproces van E-PACT te verankeren, ontstaat naast kennisoverdracht ook een unieke bron voor wetenschappelijk onderzoek.

Universiteiten destilleren voor stichting E-PACT daaruit het wetenschappelijk onderbouwd Nationaal Stappenplan Verduurzaming Wagenparken. Nadat u over drie jaar de concurrentievoorsprong heeft opgebouwd, kan de rest van Nederland uw voorbeeld gefundeerd gaan volgen. Zo maken we Nederland samen sneller duurzaam. Via de elektrische auto. 

Slim Laden reduceert kosten en CO₂ uitstoot.

Wilt u weten hoe dit in uw bedrijfssituatie uitziet?

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.