Missie

Stichting E-PACT...

…wil geïntegreerd Slim Laden mogelijk maken, door het actief aanjagen en informeren van werkgevers, wagenparkbeheerders, gebouwbeheerders en elektrische rijders.

…ziet de ontwikkeling van Slim Laden als een maatschappelijke opgave waarmee elektrisch rijden wordt afgestemd op duurzame energie en netcapaciteit, waardoor elektrisch rijden nog schoner wordt tegen zo laag mogelijke kosten.

…werkt voor en samen met partijen met een maatschappelijk belang voor Slim Laden, zoals netbeheerders, overheden, koepelorganisaties, NGO’s en kennisinstellingen.

...werkt om dit te bereiken samen met bedrijven, wagenparkbeheerders, gebouwbeheerders en elektrische rijders die Slim Laden willen implementeren en marktpartijen die hiervoor producten en diensten aanbieden. E-PACT biedt een portal naar commerciële oplossingen die in de markt beschikbaar zijn voor Slim Laden. Als oplossingen nog niet beschikbaar zijn kan E-PACT deze samen met de markt ontwikkelen.

Daarvoor doet E-PACT onderzoek op praktijkresultaten van Slim Laden bij bedrijven.

Slim Laden reduceert kosten en CO₂ uitstoot.

Wilt u weten hoe dit in uw bedrijfssituatie uitziet?

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.