Over E-PACT

E-PACT versnelt Slim Laden van elektrische auto’s in de zakelijke markt

Stichting E-PACT richt zich op de zakelijke markt. Daar is de komende jaren een versnelling van de aanschaf van elektrische auto’s te verwachten. Daarmee vormen deze wagenparken de ideale basis om Slim Laden op grote schaal toe te passen. Daarmee wordt de lokale energietransitie versneld: auto’s laden op duurzame stroom en de elektriciteitsnetten worden maximaal ontzien. Daarmee voorkomen we zoveel mogelijk maatschappelijke kosten.

Het geleerde leggen we vast in het Nationaal Stappenplan Verduurzaming Wagenparken, dat in 2023 gratis beschikbaar komt voor de BV Nederland. In de tussenliggende periode delen we ervaringen en inzichten die we samen met ondernemers op doen.

Het Nationaal Stappenplan Verduurzaming Wagenparken gaat de basis vormen voor elke ondernemer om het wagenpark – hoe groot of klein ook – volledig te vergroenen. Dit gecombineerd met de verduurzaming van de energiehouding van het bedrijf, de netaansluiting, het energiecontract, eigen duurzame bronnen, de laadinfrastructuur en bovenal: samen met de medewerkers en waar mogelijk met de omgeving.

E-PACT jaagt aan en onderzoekt Slim Laden

We helpen u aan de inzichten om de beslissing te kunnen nemen het wagenpark te verduurzamen. Onze partners helpen u bij de impementatie. E-PACT onderzoekt de daaruit voortkomende data. Met uw hulp - en die van 220 andere bedrijven - kan over enkele jaren iedereen Slim Laden.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.