Limburgse ondernemers

die van aanpakken weten

 

Waarom deelnemen

Omdat u de kans wilt grijpen uw wagenpark 100% te verduurzamen, maar daarvoor eerst realistische bedrijfseconomische en milieutechnische inzichten wilt en vervolgens begeleiding bij de implementatie van Slim Laden wenst. En dat kan, via het door de provincie Limburg gesubsidieerde project Limburg Rijdt Elektrisch.

Voor Wie?

Bedrijven met minstens één vestiging in Limburg met daarbij een wagenpark van tenminste tien personenvoertuigen gesitueerd in Limburg, kunnen een aanvraag voor de EV Scan® doen. Daarbij inbegrepen is de e-AutoKeuzeHulp, die medewerkers in tien stappen wegwijs maakt in wat mogelijk is in hun persoonlijke situatie bij het kiezen van een elektrische auto.

Meedoen

Vanaf 2020 is de keuze in elektrische auto’s nog groter dan voorheen. U kunt uw vloot daarom zonder problemen overzetten naar 100% elektrisch. Wat u daarvoor moet doen is antwoord krijgen op een aantal belangrijke vragen. Waar en voor wie zijn elektrische auto's (EV's) geschikt? Wat zijn de kosten, de levertijden en aan welke voorwaarden moeten de laadpalen voldoen op het bedrijfsterrein en bij medewerkers thuis? Welke inpassing van duurzame energie en eventuele aanpassingen van uw netaansluiting zijn er nodig? En hoe krijg ik mijn mensen binnen de onderneming mee? 

Daarvoor dient het project Limburg Rijdt Elektrisch.

✔ Een EV Scan® die inzicht geeft op basis van realistische bedrijfsdata
✔ De e-AutoKeuzeHulp voor medewerkers
✔ Onderdeel van de Limburgse Mobiliteitscoalitie (leren van elkaar)
✔ De looplijnen waarmee het wagenpark de komende jaren 100% elektrisch kan worden
✔ De mogelijkheid op gesubsidieerde begeleiding bij het implementeren van Slim Laden in het  bedrijf, door een Zero Emission Coach.

Direct meer weten:

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.