Al een elektrisch wagenpark

Doe mee en deel uw inzichten!

Nederland heeft pioniers nodig om de energietransitie succesvol vorm te kunnen geven. U heeft die stap al genomen. In uw wagenpark rijden al enkele tot tientallen elektrische auto’s.

Wij willen de verduurzaming van Nederland via het elektrificeren van wagenparken versnellen, Smart Charging vormt het uitgangspunt. Daarvoor is ervaring nodig: wat werkt wel, wat niet, waar moet je op letten. U heeft die ervaring.

Door ervaring en inzicht met ons te delen wint u twee maal

1. U bent onderdeel van de grootste verduurzamingsslag ter wereld via de elektrificatie van wagenparken en draagt bij aan het ontwikkelen en delen van de nieuwe standaard op dit gebied;

2. U wordt lid van het E-PACT Emobiliteitspact, de grootste kennispoule van Europa, voor het duurzaam opladen van uw elektrische vloot via Smart Charging technieken.

Ons doel is in 2023 een stappenplan voor de verduurzaming van wagenparken voor Nederlandse bedrijven op te leveren. Zo'n aanpak verzinnen we niet op papier. Daarvoor is empirisch verkregen inzicht nodig.

Úw inzichten, uw data. Die wij – geanonimiseerd – vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelen. In het kader van de AVG wetgeving hierbij ter informatie dat uw data wordt gebruikt voor onderzoek naar opschaling, niet voor commerciële doeleinden, dat de data niet wordt gedeeld met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming (en alleen ten behoeve van onderzoek) en we niet ingrijpen op de privacy.

Delen = vermenigvuldigen

Door uw inzichten en data te delen, heeft u een ingang tot de meest recente inzichten rond de verduurzaming van uw wagenpark en gebouwen. Zo voorziet u uw pionierswerk van veel backup en kennis, aan de frontlinie van duurzame innovatie. Tegelijk kunt u zelf de volgende stap zetten bij het verduurzamen van uw wagenpark door Smart Charging toe te passen: duurzaam rijden op eigen zon en wind.

Neemt u die verantwoordelijkheid?


We geven u graag persoonlijk meer inzicht.

Neem telefonisch contact op

Ik wil mijn ervaringen graag anoniem delen!

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.