e-AutoKeuzeHulp

e-AutoKeuzeHulp voor werknemers

E-PACT zet ondernemers aan tot het verduurzamen en dus elektrificeren van hun wagenpark. Doel: Slim Laden op grote schaal onderzoeken. Tijdens die processen komen we ook drempels tegen die vrij gemakkelijk geslecht kunnen worden, mits je weet hoe. Eén daarvan is het onbekend zijn van werknemers met de gevolgen van het overstappen naar een elektrische auto. Daarvoor is de e-AutoKeuzeHulp ontwikkeld, door Enpuls.

De  e-AutoKeuzeHulp biedt werknemers via een online tool met 10 gemakkelijke stappen inzicht in welke elektrische auto past binnen het budget, wat die elektrische auto kan en hoe vervolgens het laden en rijden werkt. Het neemt veel onrust weg en is gebaseerd op de laatste stand van zaken van elektrische auto's. Alle beschikbare modellen staan in de Autokeuzehulp. Proefrijden zit direct onder de knop, bij de dealer of bij een collega.

e-AutoKeuzeHulp gratis, voor een wederdienst

De e-AutoKeuzeHulp is gratis voor bedrijven die deelnemen in het Elektromobiliteitspact van E-PACT en de EV & Laadinfra Scan uitvoeren. Dit lidmaatschap is gratis, maar er wordt ook iets van u en uw bedrijf verwacht.

E-PACT onderzoekt Slim Laden toepassingen op grote schaal, bij bedrijven en hun werknemers. We willen de ideale weg ontdekken om zon- en windenergie via het gebouw en de laadinfrastructuur de auto's in te krijgen. Dat doen we omdat de verwachting is dat vanaf 2023 elektrische auto's goedkoper zullen zijn dan conventionele voertuigen. Dan moeten we als maatschappij klaar zijn om aan de toename van de lokale vraag naar elektriciteit voor de auto's betrouwbaar en duurzaam te kunnen voldoen.

Daarom vragen we u uw inzichten, opgedane kennis en data anoniem met ons te delen, onder AVG en dataprotocol. Daarmee kunnen we op grote schaal Slim Laden onderzoeken. Uiteindelijk zullen 220 bedrijven deelnemen in het E-PACT Elektromobiliteitspact, data en inzichten delen en van elkaar leren. Daarmee behoren zij tot de koplopers van Nederland en dragen zij actief bij aan het versnellen van de lokale energietransitie.

Win-win-win-win

De e-AutoKeuzeHulp helpt uw medewerkers in hun keuze. Slim Laden helpt uw onderneming om kosten en CO₂ te besparen. Deelname aan het E-PACT consortium van bedrijven helpt het nationaal onderzoek naar Slim Laden van E-PACT. Mens, bedrijf, milieu en onderzoek winnen door uw deelname. Neem daarom snel contact met ons op via onderstaande button.

Slim Laden reduceert kosten en CO₂ uitstoot.

Wilt u weten hoe dit in uw bedrijfssituatie uitziet?

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.